Brojač posjeta  

15871162
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
1193
2571
6703
15622819
1193
103356
15871162
Vaš ip 3.223.3.101
Tačno vrijeme: 2020-04-01 04:49:20
   

 

DANA ŠKRBA PRIZNALA UBISTVO MUJE BUKVIĆA

Detaljno opisala kako je zaklala fotografa!

Dana Škrba (30) iz Istočnog Sarajeva uhapšena je zbog sumnje da je na Dobrinji brutalno ubila fotografa Muju Bukvića (67)! Škrba je policiji priznala da je Bukvića zaklala nožem i detaljno opisala zločin.

Uhva­će­na na au­to­bu­skoj sta­ni­ci u Mos­ta­ru... Da­na Škr­ba

Škrba je uhapšena u petak oko 22 časa na autobuskoj stanici u Mostaru. Locirana je pomoću signala mobilnog telefona. Pošto je policiji priznala ubistvo, predata je u nadležnost Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Zbog ubistva na Dobrinji ispitan je i njen nevenčani suprug Elvir Korać (41), za koga je dokazano da je početkom 90-ih ubio svog oca, majku i sestru, ali je slobodno šetao ulicama Sarajeva.

Štiti Koraća

Korać je ispitan na Psihijatrijskoj klinici, gde je u petak po podne sam došao, a sarajevski mediji spekulišu da je upravo on sa svog mobitela pretio da će ubiti novinare „Avaza" ako budu pisali o zločinu na Dobrinji. U početku se verovalo da je Korać, koji je u krivičnim evidencijama već označen kao serijski ubica, zaklao Bukvića. Međutim, Škrba je preuzela krivicu za zločin, a još se proverava verodostojnost njenog iskaza jer se veruje da štiti Koraća.
U Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu Pressu je potvrđeno da se za ubistvo Bukvića tereti samo Škrba, za koju je zatražen jednomesečni pritvor.
- Policija je tužilaštvu dostavila izveštaj protiv Dane Škrbe zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistva na veoma podmukao način. U izveštaju nije navedeno da je u tome imala pomagača ili saučesnika. Posle ispitivanja, tužilac je zatražio da se osumnjičenoj odredi jednomesečni pritvor, o čemu će odlučivati Kantonalni sud u Sarajevu - navode u tužilaštvu.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju PRESS-a

Ognjen Matavulj

   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.