Brojač posjeta  

15746994
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
1780
2701
4481
15409833
194874
265283
15746994
Vaš ip 34.239.151.158
Tačno vrijeme: 2020-02-25 11:16:29
   

15 najiritantnijih tipova parova

Sigurno imate u svom društvu par koji vas nervira jer je stalno zajedno, ili ih pak nema nigde, a tek par koji ima zajednički profil na Fejsbuku... Donosimo vam listu najiritantijih, proverite da li ste među njima.

Nevidljivi par

Pitaju li se prijatelji šta se događa s vama? Jesu li angažovali detektivski tim da vas pronađu? Ljubav ne bi trebalo da podrazumeva i nestanak s lica zemlje. I vaši prijatelji su važni, nemojte ih zanemariti.

Hranilice

Parovi koji nemaju problem da se hrane međusobno u javnosti. Možda mislite da je to seksi, ali niko drugi na to ne gleda tako.

Dele previše informacija

To su obično parovi u dugim vezama, koji su se opustili jedno pred drugim. Ako ste tražili od partnera da vam pogleda sastav stolice, onda ste među njima. Divno je što ste toliko bliski, ali vašim prijateljima to je grozno.

Slepljeni parovi

Ako ne možete nigde ići jedno bez drugoga, onda ste među njima. Malo nezavisnosti će uneti živost u vašu vezu. Kao i održati zdrav razum.

Iritantni Facebook parovi

Ako odgovarate jedno drugome na komentare dok sedite u istoj sobi, definitivno ste među njima. Tehnologija može uništiti vezu. Isključite telefon i računar i okrenite se jedno drugom.

Svađalice

Verojatno najneugodniji par kojem možete biti u blizini, jer će u svemu pronaći razlog za svađu. Većina tema će izazvati svađu, ako ne želite da izgubite prijatelje, pokušajte da se kontrolišete.

'Mi' par

Mi volimo romantične komedije. Mi volimo društvene igre. Mi smo alergični na mlečne proizvode. 'Mi' parovi će žrtvovati svoje identitete kako bi postali jedno biće.

Objavljuju prekid

Dovoljno je čudno promeniti status iz 'in a relationship' i 'single'. Morate li imati i govor o tome? Ovi parovi to rade, a obično se rasipaju i prljavim rubljem.

Parovi sa zajedničkom Facebook stranicom

Prijatelji i porodice vole vas odvojeno - odvojite online identitete.

Parovi koji drugima traže partnere

Ako ste u vezi, ne znači da bi i celi svet trebalo da bude. Ovi parovi znaju savršenog dečka ili devojku za svakoga.

Sami protiv svih

Ovi parovi misle da nitko ne veruje u njihovu ljubav i svi žele da ih razdvoje. Ako ste u srećnoj, zdravoj vezi, uživajte u njoj i prestanite se boriti protiv svih.

Stalno govore o svojoj sreći

Ti parovi stalno podsećaju ljude koliko se vole. U potpuno nevezanoj konverzaciji, stalno spominju koliko su srećni.

Dele nežnosti pred svima

Možda je grljenje i razmena poljubaca vama zabavna, ali nije nikome oko vas. Povremeni poljubac je u redu, ali imajte mere.

Brzinski parovi

Izašli ste tri puta i već ste srodne duše. Pripremite se na poglede prijatelja i porodice kada kažete da ćete živeti zajedno nakon nedelju dana veze.

Osuđujući parovi

 

Takvi parovi osuđuju prijatelje zbog bilo kojeg načina života koji nije poput njihovog.

   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.