Brojač posjeta  

16269521
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
801
4065
8263
16026978
26438
130640
16269521
Vaš ip 3.233.229.90
Tačno vrijeme: 2020-07-08 04:07:40
   

MightyText je aplikacija za Android uređaje koja u osnovi omogućava slanje tekstualnih poruka (SMS) ali i MMS poruka preko računara.

Ovakvih aplikacija postoji veliki broj na Play Store-u, ali ono što izdvaja MighyText iz mase drugih su dodatne funkcionalnosti koje pruža, prenosi Balkan Android.

MightyText instalirate na svoj Android uređaj a zatim se logirate sa svojim Google računom, nakon čega se uspostavlja server na vašem telefonu. Dalje na računaru, tabletu ili bilo kojem drugom uređaju iz browsera otvorite MightyText stranicu i pojavit će se svi vaši SMS/MMS-ovi ali i neke dodatne funkcionalnosti.

MightyText je servis koji je besplatan ali ima opciju plaćanja koja dozvoljava teme na stranici, tajmiranje poruka, slanje više od 25 SMS-ova istovremeno, upravljanje kontaktima ali i 50 GB prostora za slike i video, za 3.33$ mjesešno.

U besplatnoj verziji MightyText nudi dva različita pogleda na poruke, 5 GB prostora za slike i video koji se automatski sinhronizuje sa vašem Android uređaja, te uspostavu poziva direktno sa računara i očitanja baterije telefona, te prozivanja telefona ukoliko ga izgubite.

Ono što je autora najviše iznenadilo je integracija MightyText-a sa Gmail-om i Facebook-om kroz ekstenziju za Google Chrome koja vrlo lako omogućava korisnicima koji provode puno vremena za svojim Gmail accountom ili na Facebooku da primaju i šalju SMS-ove neometano. Naime, MightyText se vrlo suptilno integrira kao dugme za slanje novog SMS-a na Facebook baru (odnosno ispod dugmeta za slanje novog maila na Gmail-u) dok se slanje samih poruka ponaša kao i chat poruke na Facebook-u odnosno novi mail na Gmail-u. Sinhronizirane slike se mogu vidjeti preko web aplikacije ili pomoću ekstenzije na Facebook-u i Gmail-u te vrlo lako prenijeti na računar ali i sa računara na telefon.

 
   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.