Brojač posjeta  

15881383
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
668
4103
16924
15622819
11414
103356
15881383
Vaš ip 3.215.182.81
Tačno vrijeme: 2020-04-04 02:47:48
   

Kupi laptop na rate   Prodaja televizora Foča Digitalni foto-aparati 

BEOGRAD - Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Miroslav Mišković jeste bogat i moćan čovjek, ali da ga se ne boji, jer on nije jači od države i neće je pobijediti.

"Nisam se uplašio svega toga što je radio (Mišković) i ljudi ne treba da brinu. Miroslav Mišković je možda jači od Aleksandra Vučića, ali od države nije jači i država će pobediti", kazao je Vučić za Radio-televiziju Srbije.

On je dodao i da ako neko misli da je SNS za bilo šta dužna Miškoviću, to treba i da dokaže.

Potpredsjednik vlade je rekao da onaj ko se bori protiv korupcije očekuje i protivnike, ali da on ipak ne odustaje od borbe, navodeći da za to da Miroslav Mišković radi protiv njega i njegove stranke nije saznao juče.

"O tome znam već više od mesec dana i ćutim i ćutim, vidim kuda i kako se stvari kreću, ali zašto bih o tome govorio na svaku sitnicu i objašnjavao ljudima kakvi se kružoci stvaraju, ko gde šta želi i na koji način želi da sprovede da bi zaustavio promene u Srbiji", kazao je Vučić.

On je rekao da Mišković ima veoma loše mišljenje o njegovoj borbi protiv korupcije i da se "veoma angažovao na tome da sklopi saveze sa svima na srpskoj političkoj, medijskoj i privrednoj sceni koji bi mogli da njemu lično i Srpskoj naprednoj stranci da naškode".

Vučić je rekao da želi da spriječi nove, "četvrte saveze".

"Ne inreresuje mene hoće li Mišković ili neko drugi moći, želeti, hteti da pravi saveze između Đilasa, Jovanovića, Dačića i Dinkića. Ja verujem svojim partnerima i ne verujem da bi oni u tako nešto ulazili".

On je naveo da Mišković nije jedini moćan čovjek kojeg ima za protivnika, ali je dodao da ne želi da pominje imena.

Polovni računari Foča

   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.