Brojač posjeta  

16067735
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
2712
2835
2712
15818928
89512
108254
16067735
Vaš ip 34.231.21.83
Tačno vrijeme: 2020-05-25 19:29:22
   

Djevojčica koju je drug spasio iz rijeke: David mi je od sada brat

Jednaestogodišnja djevojčica Anđela Vujičić iz fočanskog naselja Lazarevo, koju je prije dva dana iz talasa Ćehotine spasio njen vršnjak David Arsenić dobro je i danas izlazi iz bolnice.

Anđela kaže da je sa Davidom prijateljica od rođenja, a da će od sada na njega gledati kao na rođenog brata. „ Skočila sam sa gume i kada sam izronila, vidjela sam da idem prema brzacima. Prepala sam se i doviknula Davidu „upomoć“. Od tada se ničeg ne sjećam“, priča Anđela.

Njena majka Milanka Vujičić vječno je zahvalna hrabrom Davidu. „ Prepali smo se, da nije bilo Davida ko zna šta bi se desilo. Hvala mu, nikada mu se odužiti ne možemo“, priča Vujičićeva.

 

 

Očevidac spašavanja djevojčice Sanja Pelengić kaže da je dječak krajnjim naporom uspio da je privuče do obale. „ Da je nije uhvatio za ruku, voda bi je povukla. Ona je bila već onesviješćena, a on se borio da je izvuče“, rekla je Pelengićeva.

David kaže da se uplašio tek kada je vidio hitnu pomoć.“ Dok sam je vukao izgubio sam se, ništa nisam mislio, ali kad sam vidio hitnu prepao sam se za Anđelu“, priča David.

Njegova majka Slobodanka Arsenić ponosna je na herojski čin svog sina. „ Na klupi koja se nalazi na kupalištu već je napisano „David čuvar plaže“, kaže Slobodanka.

Igor Janković

TELEVIZORI,LAPTOPI,SMARTFONI

MOGUĆNOST KUPOVINE NA RATE

UZ MINIMALNU KREDITNU PROCEDURU

ZA SAMO POLA SATA UREĐAJ MOŽE BITI VAŠ

CHS SHOP FOČA, TC BARTULA

 

 
   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.