Brojač posjeta  

16116696
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
1369
2884
4253
15855023
4253
134220
16116696
Vaš ip 18.232.38.214
Tačno vrijeme: 2020-06-02 10:47:56
   

Foča- Cvetana Despinić đak generacije OŠ Veselin Masleša

U OŠ Veselin Masleša juče je održana smotra dječijeg stvaralaštva, na kojoj su nagrađeni najbolji đaci i proglašen đak generacije koja ove godine završava osnovno školovanje.

Na priredbi „Dan dječijih postignuća“ za đaka generacije proglašena je Cvetana Despinić, koja je izuzetno srećna jer je izabrana da ponese ovu posebnu titulu: „Srećna sam što sam proglašena za đaka generacije, jer puno sam se trudila tokom proteklih devet godina i dosta sam vremena provela pred knjigom, kako bih imala sve petice Ovo je velika čast za mene“, rekla je Despinićeva, koja planira da upiše gimnaziju.

 

 

Tokom priredbe prikazan je rad svih školskih sekcija, recitatorske, dramske, horske i likovne, u okviru kojih su učenici vrijedno radili prošle godine.

Nastavnik Srpskog jezika OŠ „Veselin Masleša“, Vukola Sekulović, kaže da su izuzetno zadovoljni školskom godinom koja je na izmaku, te da su na priredbi prikazali svoj jednogodišnji rad: „Učenici su vrijedno radili protekle školske godine, a danas smo taj rad i prikazali. Inače svi nastavnici su zadovoljni ovom školskom godinom. Izuzetno smo zadovoljni i generacijom koja je završila osnovnu školu, jer su, kako proteklih godina, tako i prilikom proslave kraja škole i maturske večeri pokazali ozbiljnost i zrelost i rastali se sa školom i nastavnicima na jedan vrlo emotivan način“, rekao je Sekulović.

Učenici OŠ Veselin Masleša proslavili su matursko veče u srijedu, u kafeu Aleksandrija, koje je proteklo u najboljem redu, nakon čega su zakoračili u drugo poglavlje života, srednjoškolsko obrazovanje.

TELEVIZORI,LAPTOPI,SMARTFONI

MOGUĆNOST KUPOVINE NA RATE

UZ MINIMALNU KREDITNU PROCEDURU

ZA SAMO POLA SATA UREĐAJ MOŽE BITI VAŠ

 

CHS SHOP FOČA, TC BARTULA

   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.