Brojač posjeta  

16067729
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
2706
2835
2706
15818928
89506
108254
16067729
Vaš ip 34.231.21.83
Tačno vrijeme: 2020-05-25 19:28:15
   

Mala matura učenika OŠ Veselin Masleša

Mala matura učenika OŠ Veselin Masleša
DRUŠTVO

Maturanti Osnovne škole Veselin Masleša, šetnjom od škole do kafea Aleksandrija, gdje im je bila organizovana zabava, proslavili su sinoć matursko veče.

mmatura6

Svršeni osnovci Osnovne škole Veselin Masleša, njih 59, sinoć su na zvuk školskog zvona počeli svoju maturanstku šetnju a završili jedan period života – osnovno školovnje. Nisu imali treme, a odjevne kombinacije koje su pripremili zajedno sa svojim roditeljima ponosno su prošetali od škole do kafea Aleksandrija.

mmatura2

Pored toga što nije bilo treme,  žao im je što napustaju klupe Osnovne škole Veselin Masleša jer će je uvijek pamtiti po dobrim nastavnicima i lijepom društvu. Stefan Janković kaže da je devet godina u osnovnoj školi bilo predivno vrijeme te da je sa drugarima prošao kroz mnoge lijepe i ružne situacije, ali da će svima u sjećanju ostati samo lijepe.

mmatura5

Nadežda Vuković osnovnu školu pamtiće po dobrim nastavnicima, lijepom društvu i predivnim trenucima provedenim u školskim klupama.

mmatura1

Direktor Osnovne škole Veselin Masleša Radoje Miletić ističe da nikada nema problema kada se proslavljaju maturske večeri, a da iz godine u godinu iz škole izlaze sve bolji đaci: „Uvijek je teško ispraćati djecu kada završavaju osnovnu školu, ali nama nastavnicima je drago kada ih vidimo ovako lijepe i nasmijane“, kaže Miletić.

mmatura3

Proslava male mature učenika Osnovne škole Veselin Masleša trajala je do jedan sat iza ponoći.

TELEVIZORI,LAPTOPI,SMARTFONI

MOGUĆNOST KUPOVINE NA RATE

UZ MINIMALNU KREDITNU PROCEDURU

ZA SAMO POLA SATA UREĐAJ MOŽE BITI VAŠ

CHS SHOP FOČA, TC BARTULA

   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.