Brojač posjeta  

16508012
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
11283
8819
26760
16205022
102153
162776
16508012
Vaš ip 3.219.167.194
Tačno vrijeme: 2020-08-12 14:40:16
   

Ako imate na desetine bukmarkovanih sajtova u vašem internet pretraživaču, onda će vam ova program biti interesantan. Program se zove AM DeadLink i uz pomoć njega možete analizirati vaše bukmarkove i vidjeti koji su duplikati i koji linkovi više ne postoje.

Zadatak ovog programa je da pretražuje fajlove u vašem računaru i pronalazi i briše, ukoliko želite, duplikate fajlova koji vam zauzimaju prostor na hard disku.

 Kada otvorite program, na prvoj stranici birate na kojoj particiji ili u kom folderu na računaru želite da se izvrši pretraga i birate tip fajla koji želite da pretražite - slike, audio, video, aplikacije ili svi tipovi fajlova.

Kada ste to izabrali kliknite na dugme DALjE - ukoliko želite da definišete dodatne kriterijume za pretragu ili na dugme TRAŽI - ukoliko odmah želite da izvršite pretragu.

Dostupne su 3 mogućnosti za brisanje:

*korpa za otpatke - kada kliknete na briši datoteke će biti poslate u korpu za otpatke, pa postoji mogućnost da ih povratite ukoliko ste pogriješili
*centar za spasavanje - datoteke se arhiviraju tako da ih kasnije možete povratiti
*trajno - ako izaberete ovu opciju datoteke će trajno biti obrisane, pa će jedini način za povratak datoteka biti program koji sam predstavio u tekstu “kako da vratitm obrisane fajlove”.

Sada ste podesili sve kriterijume pa kliknite na dugme TRAŽI. Kada se pretraga završi prikazaće vam se lista duplikata.

Još jedna korisna opcija je da kliknete na strelicu pored dugmeta “izmijeni” i da izaberete “po jedan u svakoj grupi” tako ćete obrisati samo duplikate, a glavni fajlovi će ostati.

   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.